In opdracht

Indien u een portret wilt van een dierbaar persoon of huisdier dan is dat mogelijk.

Ik zal dan vragen om de favoriete foto welke als voorbeeld kan dienen. Een compilatie van een aantal foto’s wat tenslotte tot een schilderij zal worden geformeerd is ook een mogelijk. Desgewenst ik maak zelf een aantal foto’s. Eerst een aantal professionele foto’s te laten maken, kan ook. Voor dit soort opdrachten werk ik samen met de fotograaf Willem van der Vlies van Fotostudio 155 in Zeist.

In opdracht 2

Het is ook mogelijk om een portret te maken van een dierbaar overleden persoon of huisdier. Ook dan werk ik met het bestaande favoriete fotomateriaal dat u zelf aanlevert.

In opdracht kan een schilderij worden gemaakt van een favoriete afbeelding of bloem. Dit kan geheel zelf worden aangedragen en in overleg met mij worden gedaan. U kunt zelf de kleuren het materiaal en de afmetingen bepalen van het schilderij. Zo kunt u een schilderij krijgen dat precies past bij uw interieur.

De prijs zullen we nader overeenkomen. Dit is geheel afhankelijk van de afmeting van het doek, het materiaal en de stijl van het portret waarvoor wordt gekozen. Een richtbedrag voor een portretafbeelding van enkel het hoofd begint, bij verwerking met Acrylverf, bij € 250 en voor olieverf bij € 350.

In opdracht 1

 

Ook zal de prijs afhangen of het alleen een portret van het hoofd wordt of dat er ook details zoals handen bijkomen.  Tevens kan de prijs afhangen van de voorbereiding. Zo zal de prijs van een eventuele kunstfotograaf worden berekend in de uiteindelijke afrekening.

Tijdens een oriënterend gesprek kunnen alle wensen en mogelijkheden worden besproken.

Juliette en Florence

 

© 2019 Sylvia Stroink • design / hosting: Xolution